Επισμάλτωση νιπτήρα ή μπανιέρας :

Επισμάλτωση νιπτήρα ή μπανιέρας :

Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσουμε την φθαρμένη επιφάνεια των πορσελάνινων ειδών υγιεινής του σπιτιού μας.

Το Smalto ακρυλικής βάσης προσφέρει μια εύκολη λύση στις φθαρμένες πορσελάνινες επιφάνειες των ειδών υγιεινής μας. Εδώ θα δούμε πως μπορούμε να εφαρμόσουμε sprey Smalto σε έναν νιπτήρα που έχουμε στο μπάνιο μας. Καλό είναι πριν ξεκινήσουμε την βαφή να απομονώσουμε τις γύρω επιφάνειες με εφημερίδες και χαρτοταινίες για να αποφύγουμε τυχούσες ζημιές.

Στάδιο 1: Έχουμε έναν νιπτήρα στο μπάνιο μας που είναι σε άσχημη κατάσταση από την φθορά του χρόνου. Τρίβουμε καλά ολόκληρη την επιφάνεια με γυαλόχαρτο Ν 120. Στόχος είναι να αγριέψουμε την επιφάνεια για να απομακρύνουμε βρομιές και σκασίματα που έχει φέρει ο χρόνος και για να πιάσει το smalto καλύτερα.

Στάδιο 2: Αφού γυαλοχαρτάρουμε με ένα πανί καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια από σκόνες και βρομιές και την αφήνουμε να στεγνώσει.

Στάδιο 3: Ανακινούμε την φιάλη καλά και ψεκάζουμε το πρώτο χέρι από 25 με 30 εκατοστά μακρυά. Ένας κανονικός ψεκασμός αρκεί γιατί θα ακολουθήσει και δεύτερος. Προσοχή μην επιμένετε σε ένα σημείο γιατί το χρώμα μπορεί να αρχίσει να τρέχει. Όταν περαστεί το πρώτο χέρι αφήνουμε την επιφάνεια να στεγνώσει για 1 ώρα.

Στάδιο 4: Αφού περάσει 1 ώρα ψεκάζουμε και πάλι ομοιόμορφα το δεύτερο και τελευταίο χέρι. Πρέπει να ψεκάζουμε με προσοχή και από την προαναφερόμενη απόσταση για να αποφεύγουμε τρεξίματα του spray smalto .

Προσοχή : Η επιφάνεια δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον 24 με 30 ώρες μετά τον ψεκασμό . Το Smalto αργεί να στεγνώσει αλλά μετά γίνεται πολύ σκληρό.

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s