Στεγάνωση ταράτσας.

Οδηγίες χρήσης

για να γίνει μια καλή στεγάνωση της ταράτσας πρέπει να ακολουθήσουμε μερικούς κανόνες για να έχουμε 100 % επιτυχία.

ΥΛΙΚΑ:

1) επαλειπτικό Primer Aqua Block Πολυουρεθάνης.

2) επαλειπτικό χρώμα εδώ προτείνουμε Aqua Block υλικό πολυουρεθάνης.

3) ρολό.

4) πινέλο για της γωνίες

5) ειδικός στόκος για τους αρμούς εδώ προτείνουμε BENTEX

6) ειδική γάζα ( υαλούφασμα)

Εφαρμογή

Καθαρίζουμε την ταράτσα μας καλά με νερό να φύγουν όλες οι σκόνες χώματα τυχόν λάδια την αφήνουμε να στεγνώσει καλά μια ημέρα ,την άλλη μέρα στοκάρουμε της μικρές και μεγάλες ενώσεις , αν χρειαστεί στις γωνίες βάζουμε και γάζα για μεγαλύτερη ασφάλεια της μονώσεις μας. Μετά εφαρμόζουμε ένα χέρι Primer Aqua Block μετά απο 3 ώρες περνάμε ένα χέρι AQUA BLOCK απαλειπτικό υλικό , πάντα προτιμούμε υλικά πολυουρεθάνης για μεγάλη διάρκεια στον χρόνο. Την άλλη μέρα περνάμε ένα ακόμη χέρι από το υλικό που έχουμε πλούσιο πέρασμα η κατανάλωση του πρέπει να είναι 1 η 1,5 κιλό στο μέτρο για τέλεια εργασία .αν γίνει αυτή η εργασία σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε πρόβλημα για τα επόμενα 8-10 χρόνια περισότερες οδηγίες στην τεχνική καρτέλαAQUA BLOCK

Advertisements

2 thoughts on “Στεγάνωση ταράτσας.

  1. Ο/Η Πυλαρινός Ιωάννης λέει:

    διαμένω στον 6 όροφο (τελευταίος) και τις προάλλες έπεσε όλος ο σοβάς από το ταβάνι της κουζίνας μου. φαίνετε το μπετόν καθώς και οι σιδερόβεργες. Στο σαλόνι, το ταβάνι έχει φουσκώσει και είναι κούφιο , πιθανότατα χωρίς μόνωση. Ληφθεί υπόψη ότι όταν χτυπάω με ένα κοντάρι το ταβάνι μου, σε μερικά σημεία ακούγεται λές και είναι κούφιο. Αυτό προκλήθηκε διότι είναι κακοτεχνία της κατασκευής και του υλικού?? και σε συνδιασμό ότι δεν υπήρχε εσωτερική μόνωση??? τι ακριβώς περίπου συμβαίνει?? μπορείτε να με βοηθήσετε??

    • Ο/Η aggelos60 λέει:

      Το πιθανότερο είναι φίλε μου ότι από αυτά που μου λες η πολυκατοικία είναι μάλλον παλιά. Εφόσον μένεις στον τελευταίο όροφο υποθέτω ότι τα νερά θα λιμνάζουν στην ταράτσα σου αν δεν υπάρχει μόνωση αλλά και τρόπος διαφυγής των υδάτων . Το καλύτερο θα ήταν να περαστεί μια μόνωση στην ταράτσα τώρα που είναι καλοκαίρι αλλά και να φύγει όλος ο παλιός σοβάς από το ταβάνι εσωτερικά και να σοβατιστεί ξανά από την αρχή. Για την ταράτσα υπάρχουν πολλές λύσεις που δεν είναι απαραίτητα ακριβές, εννοώ τα χρώματα που πρέπει να αγοραστούν και να περαστούν εξωτερικά, δηλαδή στην ταράτσα. Είναι προιόντα που μοιάζουν με μαστίχα και στεγανοποιούν το χώρο και μπορείς εύκολα να τα περάσεις και μόνος σου αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες εφαρμογής. Για το εσωτερικό και για το ταβάνι σίγουρα θα πρέπει να αφαιρέσεις όλον τον παλιό σοβά και να το σοβατίσεις από την αρχή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καθώς η υγρασία είναι άτιμο πράγμα και δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Υπάρχουν όμως και οι κακοτεχνίες αλλά νομίζω ότι αυτό δεν θα συνέβαινε εύκολα σε μια καινούργια οικοδομή όχι ότι το αποκλείω αλλά σίγουρα θα ήταν παράλειψη του κατασκευαστή ή μη στεγανοποίηση της ταράτσας. Δυστυχώς φίλε μου περισσότερο δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μπορώ να δω πως είναι αυτό που μου περιγράφεις. Καλή σου μέρα και ελπίζω να βοήθησα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s